wiener:o:živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Toto letné uhorkové šapitó...

...alebo ako by jedného bez varenia ryže a pobehovania kade-tade porantalo. No vážne.
No. Čo to je? Toto letné uhorkové šapitó, či kieho ďasa to mám nazvať. Vždy som mal niečo na robote. Raz som varil ryžu (s e-podporou Diušky), inokedy vybavoval s Rossom živnosť. Vždy bolo čo robiť. Dokonca aj v tých najväčších dávnych-nedávnych horúčavách som deň strávil viac-menej užitočne vyberaním (neviem či je to adekvátny výraz) a opätovným zavádzaním šnúrok do topánok. Teraz? Nehrozí. Nič. Celý deň. Ako keby tie dni ani neboli. Vstanem, niečo, idem spať. Vstanem, niečo... Na porazenie. Mám veci, ktoré chcem robiť, ale nikdy sa k nim nedostanem, lebo buď vstávam, buď niečo, alebo buď idem spať. No a táto pasivita ma nehorázne vyčerpáva. Rovnako ako ten chaos ktorým som obklopený. Nezastlaná posteľ ma vie vážne dojať, ale nejako sa nemám k tomu, aby som ju ustlal. Tanier od obeda pri stole. Už asi 2 hodiny tam ticho sedí, vidlička sa občas zaškerí. Vonku svieti slnko, ono je pekný deň, aspoň podľa ľudí okolo. Neviem, pravdepodobne áno, ale vyjadriť sa k tomu bližšie akosi nezvládam. Ale myslím, že keď som sa už dokopal k napísaniu tohto prvoplánového príspevku, tak robím pokroky. Asi si predsa len zasteliem posteľ posteľnatú a umyjem tie riady riadočnaté a potom... Potom spravím prievan, fiúúú, fiúúú.

freeway:písanie | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    ach a mne nemá doma kto pomôcť...ale z teba by som asi nič nemala a len ťa odložila niekam na poličku (pôvodne som chcela napísať na posteľ, ale tú mám ustlanú he he) alebo na pohovku, tú neustielame :)) a najskôr som si myslela, že by bolo s tebou veľa roboty, ale tuším si ľahký ako pierko, tak ani nie ;) ale už sa preberáš, tak šupitom von na slniečko a na zmrzku, alebo urob mamine nejaký dezert na večer :)) abo si zopakuj tanečné kroky ;) abo kašli na to, čo som napísala a...
    publikované: 16.08.2007 15:54:43 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Celý ja
    Ja som dokonca vynechal tú zbytočnú činnosť akou je ustlanie postele - načo? Však ráno vstanem a večer si do nej lahnem. S tým nič-nerobím som na tom podobne... len ja som mal aktivít viac než dosť a zo dňa na deň som o väčšinu prišiel (dôvody poznáte).
    A tak tu teraz sedím a... dal som si zmrzlinu.
    publikované: 18.08.2007 16:05:54 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014