wiener:o:živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

O tom, ako sa veľmi rád dotýkam oblohy...

...a hlavne keď je takéto krásne počasie (apoň doobeda bolo).
Dnes je totiž skvelý deň.

Mám pocit akoby sa dnes každý usmieval. A keď nie navonok, tak vo vnútri. Dokonca aj ja sa vnútri celý smejem, navonok sa však len usmievam. Ako keby som svoju dobrú náladu prenášal. Ross sa usmieva, respektíve sa uškŕňa a klipká očami. Dionea sa usmieva (ale predpokladám že tá sa usmieva stále – xi :)). Neviem, či sa usmieva aj Shaggy, ale mohol by sa, spravil by mi radosť. Keď nie inokedy, tak dnes. Dnes je totiž skvelý deň.

O káve pred spaním a jej povzbudzujúcich účinkoch.

Teraz by ste asi očakávali, že prečo tu tak básnim o dnešnom skvelom dni (hej vy desiati čo si to tu čítate). No ja sa usmievam z celkom nezištných dôvodov. Dobre som sa vyspal. Spal som fúúúha asi 14 hodín. Väčšinou keď takto dlho spím, cítim sa celý deň rozlámaný a mierne omámený, ale dnes nie. Pred spaním som si dal kávu. Neuveríte, ale na spánok to pôsobí priam liečivo. Možno je to blbosť, ale dôležité je, že tomu veríte. A ja tomu verím. Ako bolo vo filme Coffee and Cigarettes: „Pil sem to každou noc, než sem šel spát. Zdaj se ti pak rychlejc sny. Jako když dáš kameru na kapotu závodního auta...“. A ja tomu verím a cítim sa proste skvelo. Skúste, za pokus nič nedáte. Prinajhoršom budete hore celú noc...

O budíku a včerajšom „rosscrockošení“.

Zobudil som sa - dnes. Pozrel som na hodinky – 12:00... Vypratal som sa z postele, do hlavy strčil chleba (do toho správneho otvoru) a sadol za počítač. Spravil som jednu vektorovú igelitku pre Shaggyho a už mi niekto zvoní pri dverách. Niekto povedomý.
Trocha sa to podobá na Rossa a tak trocha na igelitku. Nie, myslím že to bude predsa len ten Ross. Slnečné okuliare, tepláky, pootvorené ústa a neoholená tvár. Údajne ideme kúpiť cigarety. Tak som niečo na seba hodil a išli sme kupovať cigarety. Cestou sme si sadli ešte na kofolu v priľahlom... no pohostinstve. Núkali nám jedálne lístky, bol už totiž obed, no obaja sme len pred chvíľou prišli z návštevy kvadrantu zvaný spánok.
Rossík potreboval piť, tak si dal tú kofolu. Ja som potreboval... niečo iné a tak som si dal kávu. Pozeráme na seba, ja si ho predstavujem s mašličkou na hlave (podľa Dioninej rady) aby vyzeral milšie. On si ma tiež predstavuje s mašličkou na hlave, ale aby ma nebil (Ross deti nebije – už asi 2 týždne je čistý). Sedíme a Ross spomína čo robil včera. Obtelefonoval pár osôb aby zistil čo pil, čo robil, čo hovoril, ako sa dostal domov a ďalšie úúúplne nepodstatné detaily. Nakoniec som z telefonátov pochopil že opľul (papľuh jeden) Tomáša Bezdedu, resp. jeho plagát, resp. jeho zlý plagát, resp. jeho z l ý plagát – kto videl a je aspoň trocha súdny vie o čom hovorím. Myslím, že ak Ross napíše článok, dozviete sa viac. Ehm.

No ja idem teda žiariť ďalej, povedal som čo som mal na srdci a... ak chcete, usmejte sa dnes aj vy. Čo zlé sa už môže stať.

J.W.

P.S.: Napriek nulovej myšlienkovej hodnote a nulovej pointe som tento článok napísal rád. A ak sa vám to nepáči, tak... zedli mi nohu, žebráci vyjebaní... (prepáčte, to bol žart, h1smiech žart, nemohol som si odpustiť =))

freeway:písanie | stály odkaz

Komentáre

  1. :D :D :D tak to je xi xi
    usmievala som sa celý čas a aj očká mi svietili a pri mašličkách som takmer dostala záchvat...ak by nestačila jedna mašlička, treba vyskúšať dve a tak ďalej a najlepšie magentové (že shaggy? mimochodom, aj on sa rád, veľmi rád usmieva) až z toho človeka vznikne jedna veľká milá magentová vec, pri ktorej sa jednoducho nedá neusmievať :)

    pekný zvyšok dňa joffratko wiener
    publikované: 11.02.2007 16:57:32 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. *
    veľmi si mi "opeknil" týmto článkom dnešný deň...ešte veľa takýchto podobných nám prajem!!!
    publikované: 11.02.2007 19:14:05 | autor: lu (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Sklamem ťa...
    ale dnes som sa moc neusmieval :( Aj keď jedna osoba napísala, že sa veľmi rád usmievam a doobeda to bola pravda... teda do 15:00 čo je u mňa označované za doobeda, keďže som aj ja spal asi 10 - 11 hodín, tak poobede som opäť navštívil svoju chorú babku a prestal som sa usmievať. Jedna milá osôbka mi povedala, že má pocit že som stále smutný a ju to už moc nebaví. Ja nie som smutný stále, len ma tieto návštevy trápia, nerád sa pozerám na ľudí ktorých mám rád ako trpia :(
    OK, iná téma - vektorová igelitka (okrem toho že to bol zámok a nie igelitka) vôbec nebola vektorová, ale bitmapová, to len aby sme si upresnili :P
    A konečne si sa naučil písať podpis pred to tvoje "P.S.", takže to má zmysel. Asi sa začnem kvôli tomu usmievať :)
    publikované: 12.02.2007 00:25:43 | autor: shaggy (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014