wiener:o:živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako som hackol blog.sk

No schválne :)

Ešte keď som len začínal blogovať, počul som o blížiacej sa možnosti spraviť si vlastný design blogu. Preto som sa rozhodol doňho rovno pustiť, aby som - keď to bude aktuálne - mohol hneď nahodiť svoj výtvor. Z blogu dmiba.blog.sk som si stiahol príslušné templaty a začal som editovať, meniť a skúšať. Pred pár dňami blog.sk prešiel určitou transformáciou a ja som sa teda pustil do uploadovania môjho CSSka. Malo to ešte svoje muchy (ako napísal Ross Crock), tak som sa rozhodol počkať kým sa všetko vyrieši. Design mi nefungoval podľa mojich predstáv - bol v IE rozpadnutý a obrázky sa mi nezobrazovali.

Aké však bolo moje prekvapenie, keď som si klikol na percy0.blog.sk a uvidel svoj chybný design tam. Pozrel som si v nastaveniach ponuku s template-ami a pochopil, že moja nedokončená a polofungujúca verzia templatu nahradila základný template blog.sk.

Naozaj netuším, ako sa niečo takéto mohlo stať. Buď má blog.sk také diery, že sa userovi môže podariť toto, alebo admini bez môjho vedomia nasadili tento template za predchádzajúci? Schválne si kliknite napr. na picovina.blog.sk - moja zeleno-čierna kombinácia bez fungujúcich obrázkov.

Najskôr údiv, potom nechápačky a nakoniec záchvat bránice. Aj taký je blog.sk ;)

Wiener :)

P.S.: Práve som zistil, že je to už v poriadku, síce ten template bohvieako nefunguje, ale aspoň nie je zelený :) Gut lak.


ebaut:blog | stály odkaz

Komentáre

  1. Buď rád
    že ako základ nedali celú tvoju grafiku (ktorá momentálne nefunguje). Videl som ten tvoj návrh už vtedy, ako si si zakladal blog a musím povedať, že fakt stojí za to ;-)
    A ak by sa tu niekto chcel hádať, že si mu ukradol túto originálnu zeleno čiernu kombináciu, tak mám dôkaz - moju fotku z minulého roka, ako sedím za počítačom a ho*ím si nad tvojim dizajnom, fakt sa teším keď bude fungovať :-D
    Dobrú chuť :-)
    publikované: 14.01.2007 18:13:15 | autor: shaggy (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014