wiener:o:živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Troška som dlabal na blog, tak uvidíme...

o blogu, zmenách a obleku.
 Ako je to asi rok čo tu blogúvam. Posledné dni som rozmýšlal nad článkom a nejak som si ho formoval v hlave. Bol som úplne najšťastnejší, lebo som ho považoval za geniálny, aj keď sa zakladal len na tom, že minulý rok bolo o takomto čase zimkejšie. Ale ako naschvál sa dnes ochladilo a je to ako minulý rok.

Takže svoj článok musím prekonvertiť do nejakého iného ústredného motívu.

Za ten rok sa zmenilo veľa vecí a veľa ľudí. Veľa ľudí, no, myslím tým hlavne seba. Som vyrástol alebo čo. Kvantum (no dobre, tak skoro všetko) vecí by som spravil ináč. A tak. Ale som rád, že som tie všetky veci spravil, ako som ich spravil, lebo možno keby som ich spravil inak, nezmenil by som sa k obrazmu svojmu terajšiemu. A to by mi strašne chýbalo. A aj som pomazal pár článkov, pretože sa s nimi už nejako nestotožňujem a nepokladám ich za hodné prezentovania mojej osoby. Tak aby ste tie nehodné články nehľadali.

Stredu som si bol inak kúpiť oblek. V jednej predajni bola dosť otravná pani, tak som išiel do istropolisu a tam som kúpil. Sadol mi ako uliaty, tak som rád. Predstavoval som si síce niečo inšie, také viac starosvetské a štýlovejšie. Aby som si k tomu mohol dať aj klobúk, traky, vestičku a psie dečky. Ale neva. Doma som našiel starý baloňák čo doniesla nejaká tatkova teta z Ameriky, ešte kedysi dávno (vyzerá ako z Casablancy). Vôbec nenosený a akurát na mňa. Fúha, už sa teším ako sa vystrojím, keď pôjdem na Hamleta budúci týždeň.

Totižto som si povedal, že sa musím viac kultúrne vyžívať. Tak sa vyžívam.

Inak škola je úplne super. Som v maturitnom ročníku a baví ma ako nikdy. Super. Asi preto, že som vyrástol. Neviem čo majú všetci s tými onými maturami.

A teraz mi napadlo, ten môj pseudonym. Že Joffre. Ako k tomu prišlo. Vymyslel to tuším Ross, ja už neviem. Ale strašne sa mi to lúbilo. Tak preto.


freeway:písanie | stály odkaz

Komentáre

  1. mna maturitny rocnik
    nebavi tak ako nikdy
    publikované: 08.10.2007 16:40:06 | autor: octobergirl (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Joffre - správne som Ťa oslovila?
    Tvoj príspevok mi padol do oka, lebo práve včera som trochu zaváhala, či mám ešte pokračovať v písaní a to som tu bola 106. deň. Tak trochu si ma ukľudnil, že v podstate si môžem vymyslieť nejaké pauzy, ak budem mať zasa pocit, či pokračovať alebo nie. Mňa tu dosť rozladili niektorí týpkovia, ktorí mali zakaždým nejaké výhrady voči mne. Priatelia ma však ubezpečili, že sa mám nad to povzniesť... P.S. S tými psími dečkami si ma pobavil.
    publikované: 08.10.2007 20:00:57 | autor: marthabielska (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ...lama.
    ...okej, priznávam sa, že neviem čo sú tie psie dečky.. resp. čo by to malo byť :-D Mohol by som dostať vysvetlenie pls? :)
    publikované: 15.10.2007 12:53:48 | autor: Eten Cross (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014