wiener:o:živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sviatok masovej vraždy kaprov? ... god daaamn.

odkaz pre perex: 'gofuckyourselfs'.

Aby som uviedol veci na pravú mieru...

Ad1: Merry christmas y´all, ja však tieto vianoce bojkotujem. Pozor, bojkotujem vianoce a nie Vianoce.

Ad2: Čo sú to Vianoce? Oslava narodenia Ježiša Krista? Rozhodne nie. Aspoň nie v dnešnej dobe.

Ad3: Nechcem byť žiaden burič a takto prudím z vlastnej vôle, kto sa chce pridať, kľudne môže (viem, že v čase Vianoc je takýchto nespokojných rečí viac než dosť, tak sa na mňa nehnevajte)

Ad4: To, že som prakticky nič nenašiel pod stromčekom (sprej a ponožky sa rátajú?) ma vôbec neserie a nemá to žiadny vplyv na napísanie tohto článku.

Teraz som vážne nasraný, na Vianoce som prakticky nič nedostal... (dobre, je to len vtip and all - nebudem si predsa protirečiť v dvoch-troch riadkoch po sebe :P ).

Vianoce som tento rok pomerne dosť odignoroval. Keď sa kupovali darčeky, tak som to ignoroval. Keď sa staval stromček, tak som to ignoroval. Keď sa varilo, pieklo, keď bol zhon... všetko som ignoroval. Ignoroval som aj večeru, resp. som sa rozohodol nezdielať radosť z každoročného mecheche.

Pod tým si predstavujem sedenie za stolom, pred sebou jedlo a nedočkavé čakanie na otca (asi polhodka), ktorý musí naladiť rádio na tie správny vlny, resp. piesne, aby vyhovovali prísnym kritériám mojej babky. Potom samozrejme laškovanie pri zadrhnutí sa kosťou, chytení záclon od ohňa, resp. od kocúra ktorý chytil od betlehemského svetla pokoja a mieru. Tieto aktivity som ignoroval. Mentálne aj fyzicky.

Samozrejme pri večeri som si neodpustil pár narážok (ale len vtedy keď išlo do tuhého - napríklad keď sa babička sťažovala na ORF, lebo tam nič nedávajú) typu: "...sviatok masovej vraždy kaprov".. alebo "majú strhnúť blumentál - bude tam Lidl...".

Boh mi je svedkom, že som zhrešil a rúham sa, ale uvedomujem si to a nemôžem si pomôcť. Tento rok už inak nie.

Jediné čo ma drží (ako každý rok) vo vianočnej nálade je toto - http://www.youtube.com/watch?v=QstKIG0YGPs .

...weihnachtszeit, weihnachtszeit sagt allen besche...


nepoviem:napíšem | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014