wiener:o:živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jesť mravce mi nechutí

Že štvrtok, ale aj tak ma to nejako nezaujíma, s odôvodnením, že je mi celkom šoufl, akurát som došiel zo školy, resp. z kávičky a toť ho, mi je špatne, teplota tak 37 niečo som nameral a ani jesť mi nejako extrémne nechutí, zimnica ma tu začína zmárať, že hovorím si, že haló, že fúha, riadne napiču, no a mám sto chutí sa toho stavu zbaviť, ale nemám to bohužiaľ v kompetencii, totiž ako hovorím, nebolí ma hrdlo, nemám zapchatý nos, toť len blbá teplota, nechuť do jedla a stojí to za makový prd, taký poriadny makový prd, tak reku, napíšem niečo na ten blog, keď už aj shaggy provokuje, všetci provokujú, je mi špatne a mám čas, tak predsa len niečo napíšem, o tom ako mi je, však o čom inom, ja som totiž o ničom inom ani nikdy písať nevedel, ale tak na druhú stranu, zo slohov som mal vždy dvojky a jednotky, tak sa toho držím, veď kto by sa nedržal, keď zapíše celú A4ku bez toho, aby niečo prakticky povedal, nuž ale čo mám robiť, keď sa mi seriózne nechce písať o tom počasí, o tých diaľniciach, o lekároch a o tom zákonníku práce, o sudcoch, o eure, o dôchodkoch, proste nechce sa mi, nezaujíma ma to, je mi špatne a aj tak by to stálo za makový prd, šak vidíte tú dnešnú štylistiku, tú lingvistickú ekvilibristiku čo tu dnes predvádzam, bodaj by ju ďas páral, tak len sedím, rozmýšlam, a vy tiež isto rozmýšlate, že čo ja tu s mravcami v nadpise splietam, tak ja vám poviem, čo ja tu s mravcami v nadpise splietam, včera som sa totiž napil z krabicového džúsu, nie vína, ale džúsu, do ktorého sa mi nasťahovali mravce, tak som ich zapil, nevediac o ničom, že čo to pijem, čo to mám v ústach, až sledujem, že mravce, no vážne, kurva, mravce, takí tí malí tvorčekovia hnusní barbarskí pľundriaci, tak populárni v bytovkách a s takým vznešeným menom, že faraóni, tak ako som bol z toho riadne vyfičaný, teraz mi behajú v žalúdku, a organizmus ich chce asi usmažiť, ale ďakujem pekne za také smaženie, že akurát tak smaží mňa, lebo teplota, a šoufl a divné pohby v bruchu. A makový prd.

Váš Wiedenčan Joffre, kerý sa dnes cíti fakt naprd.

freeway:písanie | stály odkaz

Komentáre

  1. najskôr som sa chcela opýtať, aká je to makový prd,
    ale potom mi to došlo, je to akože makový a v skutočnosti....ach, mravčekovia milučkííí :(( fňuk fňuk, ty barbar jeden, že sa nehanbíš!!!

    ale inak prajem skoré uzdravenie :)

    no toto sa robíí? mravčekom maličkým, bezbranným???

    už som ticho :p :x
    publikované: 24.01.2008 18:00:45 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  2. *aký je to...pravdaže ;)
    publikované: 24.01.2008 18:01:13 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
  3. EHM
    ...urobíme dohodu...Ty sa budeš tvráriť, že si žiadne mravce nezjedol, a ja sa budem tvariť, že som nič nečítal a neudám ta Greenpeace-sákom :-D Deal? xixixi

    Ale inak haluzne to bolo.. take na piatkové ráno akurááát :)
    publikované: 25.01.2008 08:44:26 | autor: Eten Cross (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Predrahá svätá krv Kristova!
    :D
    publikované: 07.07.2008 12:12:50 | autor: Stopárka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014