wiener:o:živote

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Držím si hlavu v rukách, je teplo a zamračené.

Nenávidím, keď je teplo a zamračené. To už radšej dážď, sneh, neskonalé horúčavy. Ale teplo a zamračené, to nie. Samozrejme, dnes – ako inak - je teplo. A je zamračené. Ja tu sedím v župane a môže ma trafiť šľak. Pijem nejakú sladkú odpornosť (asi teplá a vyprchaná kofola od včera) a cítim sa mizerne. Zaujímavé, že väčšinou si k blogu a k písaniu sadám v takýchto chvíľach. Asi to bude tým, že keď veci bývajú fajn, bývajú strašne nudné...

Sedím tu, vonku je teplo a zamračené a asi tu takto budem sedieť až do jedenástej večer. Potom si lahnem a nič sa nezmení. Iba zaspím a ráno vstanem. A jediné v čo dúfam je, že už nebudem mať tú nepríjemne sladkastú chuť v ústach, že nebude zamračené a že tu nebude také ticho. A možno ma aj 99% vecí prestane otravovať.

Keď je vonku teplo a zamračené, nebývam hladný. Asi preto, že jedlo v takýchto chvíľach nemá chuť. Je to len hmota. Hudba sú len zvuky a celá existencia je len povinnosť. Nič sa nehýbe.

Mohlo by sa rozjasniť.

Nebaví ma totiž špárať sa v tej žemlovke pol hodinu.


nepoviem:napíšem | stály odkaz

Komentáre

  1. :) jeden lakťooblizovač
    mi poradil, aby som si zobrala lavór abo rendlík, že ten všetko vyrieši...dala do neho vodu a nohy xi...ale svoje nohy, žiadne iné nemám zháňať a keď nebude rendlík, bude stačiť aj hrniec...takže dobrú chuť, a príjemné čľapkanie, a možno si ešte odpľuj a šmýkaj sa po dlážke, ale radšej bez rendlíka, aby sa ti niešo nestalo :D ehm
    to by bol nemilý pohľad, joffratko v župane, s lavórom na hlave a celý oslintaný xi xi....a nie som opitá ;)
    publikované: 24.04.2007 19:32:23 | autor: dionea (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014